PRODHIMI I Pëlhurave DHE SHITJE E PRODUKTEVE ORTOPEDIKE MJEKËSORE

Fotoğraflar yükleniyor

1
İlan No 170
İlan Tarihi 4 Nisan 2024
Durum Sıfır

PRODHIMI I Pëlhurave DHE SHITJE E PRODUKTEVE ORTOPEDIKE MJEKËSORE


        Kompania jonë kryen prodhimin e pëlhurave mjekësore ortopedike dhe prodhimin dhe shitjen me shumicë të produkteve mjekësore ortopedike në Stamboll.

Përveç prodhimit të pëlhurave dhe produkteve standarde, ne kryejmë edhe prodhim të veçantë sipas porosisë.


  Pëlhura dhe produkte mjekësore ortopedike që ne prodhojmë;


  * Llojet korse leshi

  * Llojet korse pambuku

  * Llojet e korsesë me fije akrilike

  * Mbushëse gjuri prej leshi

  * Pëlhurë me kravatë

  * Fashë mbështjellëse

  * Elastike e këpucëve

  * Llojet e kolonave të ngushta të endura pambuku

  * Llojet e kolonave të ngushta të endura nga poliestër

  * Llojet e kolonave të polipoprenit të endura të ngushta

  * Llojet e kolonave të ngushta të endura prej najloni


Ju lutemi kontaktoni për informacion të detajuar dhe çmim.Të fala;

Akv Tekstil

Prodhim pëlhurash mjekësore dhe produkteve ortopedike - Shitje me shumicë

Stamboll, Turqi


Facebook: www.facebook.com/medicalfabric

Youtube  : www.youtube.com/c/UmitYILMAZHD16

                     (Abonohuni në youtube për të ndjekur produktet tona)

E-Mail       : umityilmaz22@hotmail.com

                      HD.medtex@hotmail.com


09:00 – 18:00 gjatë ditëve të javës +90 544 319 46 83 (Sms vendase dhe mesazhet Whatsapp nuk përgjigjen)

#medikalkumaş #ortopedikkumaş #ortopedikorse #medikalkorse #medikalşeritkolon #darkolonşeritimalat #medikalkumaşimalat #ortopedikkumaşimalat #hdmedtex #semizkorse #yünkorseimalat #pamukkorseimalat #polyesterkorseimalat #akrilikkorseimalat #YünOrtopedikdizlik #medikalortopedikkasıkbağı #şeritkolonayakkabıbağı #ortopedikmedikalsargıbezibağı #dardokumapamukşeritkolon #dardokumanaylonşeritkolon #darşeritpolipoprenşeritkolon #istanbulortopedikmedikalürün #beratexkorseimalat #medicalfabric #orthopedicfabric #orthopediccorset #medicalcorset #medicalstripcolumn #narrowcolumnstripmanufacturing #medicalfabricmanufacturing #orthopedicfabricmanufacturing #hdmedtex #semizcorset #woolcorsetmanufacturing #cottoncorsetmanufacturing #polyestercorsetmanufacturing #acryliccorsetmanufacturing #woolorthopedickneepad #medicalorthopediccrotchstrap #stripcolonshoelace #orthopedicmedicalbandagetie #narrowwovencottonstripcolumn #narrowovennylonstripcolumn #narrowstrippolypoprenestripcolumn #istanbulorthopedicmedicalproduct #beratexcorsetmanufacturing

#медицинскаяткань #ортопедическаяткань #ортопедическийкорсет #медицинскийкорсет #медицинскаястрипколонна #изготовлениеузкоколоннойстрипстрип #изготовлениемедицинскойткани #производствоортопедическойткани #hdmedtex #корсетсемиз #производствошерстяногокорсета #производствохлопковогокорсета #производствополиэфирногокорсета #производствоакриловогокорсета #шерстянойортопедическийнаколенник #медицинскийортопедическийпромежностныйремешок #стрипшнуркидлятолстойкишки #ортопедическиймедицинскийбандажгалстук #узкаятканаяхлопковаяколонка #узкаятканаянейлоноваяленточка #узкаяполоскаизполипопренаколонка #стамбульскийортопедическиймедицинскийпродукт #производствокорсетовberatex

#النسيجالطبي #نسيجالعظام #مشدالعظام #مشدطبي #عمودالشريطالطبي #تصنيعشريطالعمودالضيق #تصنيعالنسيجالطبي #تصنيعأقمشةالعظام #hdmedtex #مشدقصير #تصنيعمشدالصوف #تصنيعمشدالقطن #تصنيعمشدالبوليستر #تصنيعمشدالاكريليك #وسادةالركبةالعظميةمنالصوف #حزامالمنشعبالطبيللعظام #رباطالحذاءبقولون #رباطالحذاءالطبيالعظمي #شريطقطنيمنسوجضيق #عمودشريطمنالنايلونالمنسوجالضيق #شريطشريطالبوليبوبرينالعمود #اسطنبولالمنتجالطبيلتقويمالعظام #تصنيعمشدبراتكس

#tibbiparça #ortopedikparça #ortopedikkorset #tibbikorset #tibbizolaqsütunu #darsütunluzolaqistehsalı #tibbiparçaistehsalı #ortopedikparçaistehsalı #hdmedtex #semizkorset #yunkorsetistehsalı #pambıqkorsetistali #polyesterkorset #korsetistehsalı #YunOrtopedikdizyastığı #tibbiortopedikpaçaqayışı #zolaqlıkolonayaqqabıbağı #ortopediktibbisarğıqalstuku #dartoxunmuşpambıqzolaqlısütun #dartoxunmuşneylonzolaqlısütun #darzolaqlıpolipoprenzolaqlısütun #istanbulortopediktibbiməhsul #beratexkorsetistehsalı

#tissumédical #tissuorthopédique #corsetorthopédique #corsetmédical #colonnedebandemédicale #fabricationdebandedecolonneétroite #fabricationdetissumédical #fabricationdetissuorthopédique #hdmedtex #corsetsemiz #fabricationdecorsetenlaine #fabricationdecorsetencoton #fabricationdecorsetenpolyester #fabricationdecorsetenacrylique #Genouillèreorthopédiqueenlaine #sangledentrejambeorthopédiquemédicale #lacetdecôlonàbande #cravatedebandagemédicalorthopédique #colonnedebandedecotontisséétroit #colonnedebandedenylontisséétroit #colonnedebandedepolypoprèneàbandeétroite #produitmédicalorthopédiquedistanbul #fabricationdecorsetberatex

#tecidomédico #tecidoortopédico #espartilhoortopédico #espartilhomédico #colunadetiramédica #fabricaçãodetiradecolunaestreita #fabricaçãodetecidomédico #fabricaçãodetecidoortopédico #hdmedtex #espartilhosemiz #fabricaçãodeespartilhodelã #fabricaçãodeespartilhodealgodão #fabricaçãodeespartilhodepoliéster #fabricaçãodeespartilhoacrílico #Almofadadejoelhoortopédicadelã #cintadevirilhaortopédicamédica #cadarçodecólondetira #laçodeataduramédicaortopédica #colunadetiradealgodãodetecidoestreito #colunadetiradenylondetecidoestreito #colunadetiradepolipoprenodetiraestreita #produtomédicoortopédicodeIstambul #fabricaçãodeespartilhoberatex

Yorumlar